Demomachines

Kies weergave: Categorie├źn | Lijst

Accuplatform aangedreven tuingereedschap

Ga met de tijd mee en maak het leven makkelijker! Vergeet het starten van motoren en warmtetrillingen; gewoon op de knop drukken en gaan! Accu-aangedreven tuingereedschap is een plezier voor de bewuste tuinier in u.

Wat is een met accuplatform aangedreven tuingereedschap?

Precies zoals hun naam doet vermoeden, zijn accu-aangedreven tuingereedschappen gereedschap dat voor diverse tuinklussen wordt gebruikt en wordt aangedreven door batterijen, dus niet door stroomkabels! Grasmaaiers, heggenscharen, blazers, kettingzagen en grasmaaiers zijn de populairste soorten elektrisch aangedreven tuingereedschap.

De meeste huishoudens hebben slechts één model nodig, maar bedrijven die professionele gebruikers willen aantrekken, bieden soms honderden modellen aan.

Naast kettingzagen met verschillende zaagbladlengtes en versies van kantensnijders en grasmaaiers zijn er andere gereedschappen, zoals stokzagen, heggenscharen met een groter bereik en elektrische bezems. Sommige fabrikanten bieden gemotoriseerde koppen aan voor "stok"-gereedschap zoals trimmers en stokzagen, waarmee met één enkele motor een reeks hulpstukken kan worden aangedreven.

Ten slotte zijn kettingzagen, rugzakblazers, en zelfs sneeuwblazers en zitmaaiers voorbeelden van materieel voor commerciële doeleinden.

Accu-aangedreven tuingereedschap hebben verschillende voordelen.

  • Ze zijn eenvoudig in het gebruik, gaan aan met één druk op de knop en zijn ontworpen met het oog op bruikbaarheid.
  • Omdat ze snoerloos zijn, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat u te dicht bij een stopcontact bent, en omdat ze geen deeltjesuitstoot produceren, zijn ze een geweldige optie voor de milieubewuste tuinier.
  • In het verleden bestond er terecht bezorgdheid over de levensduur van de batterij, maar dankzij de aanzienlijke technologische vooruitgang is die bezorgdheid inmiddels weggenomen.
  • Tuingereedschap dat wordt aangedreven door moderne lithium-ionaccu's levert economische en duurzame prestaties die vergelijkbaar zijn met die van hun tegenhangers met snoer.
  • Tot slot is tuingereedschap dat op accu's werkt gemakkelijker in het gebruik, aangezien de accu niet zo zwaar of onhandig is als een benzinemotor, en het bovendien stiller. Er zijn ook minder trillingen en, natuurlijk, geen onaangename brandstofgeuren.

Hoe een juiste tuingereedschap kiezen?

  1. Denk eerst aan uw tuin en het gereedschap dat u nodig hebt om bepaalde taken uit te voeren, en kies dan de batterijduur in overeenstemming daarmee.
  2. Kijk vervolgens naar de levensduur van de batterij en de oplaadtijd. Bijvoorbeeld, hoe hoog en lang is uw heg en hoe groot is uw gazon - als u kleine heggen hebt, is een korte levensduur van de accu geen probleem omdat het niet lang duurt om ze te snoeien.
  3. Tot slot, als u een groot gazon hebt, wilt u er zeker van zijn dat de accu van een snoerloze maaier niet halverwege leeg raakt. Als de levensduur van de batterij beperkt is, kunt u beter een model kiezen met een snelle oplaadtijd of een tweede batterij kopen om te voorkomen dat u te lang vertraging oploopt.

Onze merken: EGO, Honda

Lees meer